toesox yogasokker yogastrømper sokker til yoga skridsikre yogastrømper

ToeSox: Stå stabilt på yogamåtten med yogastrømper!

ToeSox er populære hos yoga- og pilatesudøvere. Den skridsikre model er kendt for at give et sublimt greb på en træningsmåtten.  

ToeSox hjælper dig med at sprede dine tæer under din yogapraksis.

Det er en velkendt yogateknik at sprede tæerne for at opnå bedre balance og stabilitet. Men det kan være svært at holde sig rodfæstet til måtten.  

Toesox, med det unikke 5-tås-design, giver diner tæer bevægelsesfrihed. Yogastrømper bidrager til et skridsikkert fundament, når du står på din yogamåtte.

Skridsikre ToeSox

ToeSox til Yoga & Pilates

5/5
  • Gode anmeldelser
  • Den originale ToeSox
  • 5-tås-konstruktion
  • Mange farver
  • Antibakterielt og hygiejnisk

ToeSox til yoga

Dyrker du yoga i et yogastudie, er du sikkert stødt på yogis med de fine tåsokker. Det kan virke fjollet at trække et par sokker på før træning, men når man først har mærket komforten, er de svære at undvære. 

ToeSox til Pilates

Dyrker du pilates? Så har du brug for at kunne bevæge dig dynamisk. Sokkerne kan hjælpe dig til et bedre greb, så du ikke glider i de udfordrende stillinger.

ToeSox til reformer

Tåsokker er også populære hos dem, der har opdaget Reformer. Er du ikke er bekendt med Reformer, kan du læse mere om Pilates Reformer her.

Youtube: ToeSoxInc

Stå fast med toesox

Det kan være en udfordring at stå fast på yogamåtten, og nogle yogastilarter udfordrer balanceevnen mere end andre.

Hvis du dyrker Power yoga kan måtten hurtigt bliive fugtig, når sveden springer frem. Her er det særligt rart ikke at bekymre sig friktionen mellem fod og yogamåtte.

5-tås ankelstrømpe

ToeSox Fulltoe Lowrise Grip

5/5
  • Skridsikker ankelstrømpe
  • Perfekt til pilates
  • Populær yogastrømpe

Valg af yogastrømper

Det kan være svært at vælge imellem de mange yogastrømper, og derfor har vi lavet en guide med 6 skridsikre yogastrømer. I guiden får du et hurtigt overblik over nøje udvalgte yogasokker.

Mere læsning

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter
Del på linkedin