tid til ro at meditere eckhart tolle Indre ro leve i nuet meditation mindfulnessbøger spiritualitet tid til ro tilstede

Eckhart Tolle bøger: Guide til populære bøger af den spirituelle mester

Hvordan finder du tid til ro og mærker nuets kraft? Eckhart Tolle bøger er et godt sted at starte. Du får spirituel visdom fra vor tids mest indflydelsesrige spirituelle mester.

Stands op, zoom ud og observer, hvad der egentligt sker. Hvad er det, som vi glemmer, når vi lever i fremtiden? Hvad er det, som vi mister?

Vi mister evnen til at finde ro, og vi glemmer at være tilstede i nuet.

Svarene virker simple, men hvorfor gør vi så ikke noget? Nu du er landet på denne side, tilkendegiver du, at du har taget første skridt på din rejse

Der findes nemlig en vej for dig, og du behøver ikke selv at gøre alt arbejdet. Det kræver blot en vis åbenhed og måske en smule forberedelse. Når du træder ind i  Eckhart Tolles verden af visdom, bliver den måde, hvorpå du opfatter verden, vendt på hovedet. 

Meditationsøvelser

5/5
 • Titel: Lev i nuets kraft - Meditationer og øvelser
 • Bog af nutidens spirituelle leder, Eckhart Tolle
 • Værktøjer og praktiske øvelser

Hvorfor Eckhart Tolle bøger?

Når du dedikerer din tid til ro og afslapning, kan du begynde at mærke dig selv, være mere tilstede og leve i nuet. Det er her Eckhart Tolle bøgerne kommer ind i billedet.

Du er sikkert, som så mange andre, travlt optaget med at leve dit liv i fortiden og fremtiden. Det er ikke unormalt, og måske tænker du, at der er et alternativ? Eckhart Tolle bøgerne er et godt sted at starte.

Måske du søger mere at være mere nærværende, en indre transformation eller anden spirituel indsigt. Er du klar til at lægge bekymringerne på hylden, hvor de hører til, og skifte dem ud med bøgernes visdom?Eckhart Tolle fortæller dig om nuets stærke krafter.

"Selv når himlen er kraftigt overskyet, er solen ikke forsvundet."

Eckhart Tolle

Du får nye værktøjer og ny indsigt. Måske bliver du den version af dig selv, du allerhelst vil være.

Få inspiration i bøgerne til, hvordan du lever i nuet. Du vil hurtigt opdage, hvordan Eckhart Tolle på fineste vis mestrer formidlingen af en kompleks, spirituel filosofi. Det kommer i en indpakning, så vi i vesten kan lære at bruge teknikkerne i vores hverdagsliv.

Tid til ro med Eckhart Tolle bøger

Det lyder så simpelt at tage sig tid til ro med Eckhart Tolle bøger. Men det kan virke for dig. Du tager dig tid til ro, Eckhart Tolle kommer med visdom omkring at være tilstede i nuet.

Det simple kan virke uopnåeligt. Her er det okay at søge inspiration og hente hjælp til at finde indsigt og indre ro.

Der er heldigvis god hjælp at hente i bøger skrevet af Eckhart Tolle. Hvis du lige skal have lidt tilløb til at komme igang med at læse, kan du starte med denne fine meditationsøvelse

Eckhart Tolle – Youtube

Bøger du skal læse af Eckhart Tolle

Eckhart Tolle

5/5
 • Titel: Nuets Kraft - Nøgle til personlig frigørelse
 • Udgivelsesår: 2004
 • Antal sider: 221

Mere om nuets kraft

Nuets kraft er den mest berømte af bøgerne. Det er også det bedste sted at starte, når du skal igang med at læse Eckhart Tolle. Bogen er en spirituel bog, men den er skrevet i et sprog, så vi alle kan drage nytte af filosofien.

Nuets kraft handler om at at være tilstede i nuet, og den kraft som du kan opnå ved at være tilstede og ikke leve dit liv i fortiden eller fremtiden.

I Nuets kraft formidler Eckhart Tolle sit budskab med visdom og kraft. Du får værktøjerne til at finde vejen ud af psykologisk smerte og styrken til at mærke roen og nærvær. 

Eckhart Tolle

5/5
 • Titel: En ny jord - Vor tids muligheder
 • Udgivelsesår: 2005
 • Antal sider: 244

Mere om En Ny Jord

En Ny Jord af den spirituelle lærer, Eckhart Tolle, udfordrer menneskets ego.

Han kommer med et klart budskab omkring, at vi mennesker bør åbne øjnene for vores muligheder og indse, at problemer i denne verden kan ledes tilbage til vores ego.

Som læser kommer du dybt ind i Eckhart Tolles tanker, og med på vejen får du hans bud på, hvordan du kan befri dig selv for fortidens dæmoner.

Er du klar på at erstatte gamle vaner og usunde tanker med glæde og accept? Måske er du lige frem klar på at slutte fred med dig selv og skabe indre ro? Så er her bogen til dig.

Eckhart Tolle

5/5
 • Titel på bogen: Stilhedens budskab
 • Udgivelsesår: 2004
 • Antal sider: 125

Mere om Stilhedens Budskab

Når vi snakker bøger af Eckhart Tolle, er Stilhedens budskab værd at tage et kig på. 

Du kender det sikkert, de dårlige vaner, man ved man har, men ikke kan få bugt på. Ønsker du at være mere tilstede, kan det måske være interessant at kigge på dine vaner.

Sæt dig godt til rette i stolen og bliv præsenteret for en livsfilosofi, der kan fortælle noget om, hvem du egentlig er.

Bliv bevidst om vanerne og få sat rammerne for et roligere liv, med endnu en stærk bog fra lærermesteren.

Eckhart Tolle

5/5
 • Titel: Lev i nuets kraft - Meditationer og øvelser
 • Udgivelsesår: 2004
 • Antal sider: 151

Mere om Lev i Nuets Kraft

Hvor de andre bøger er mere fokuseret på Tolles livsfilosofi, er Lev i Nuets kraft mere praktisk anlagt.

I bogen finder du meditationsøvelser. Den kan altså bruges som et konkret værktøj, når du vil være tilstede i nuet.

Den er krydret med lidt livsfilosofi, men skal bruges som en selvudviklingsbog, der får dig ud over stepperne med det samme.  

Bogen henvender sig til dig der gerne vil igang med en forandring nu.

Hvilken vælger du?

Bliver det hans mest populære bog, Nuets kraft? Eller bogen med praktiske øvelser?

Når du først begynder at læse bøgerne af den spirituelle lærer, er du igang med at være tilstede i nuet.

Du skal ikke læse ret mange sider af de fire Eckhart Tolle bøger, før din verden begynder at forandre sig. Hvis du kan læse på engelsk, så kan du læse mere om Eckhart Tolle her.

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter
Del på linkedin