Hilser mod solen

OM YOGAOGMINDFULNESS.DK

På yogaogmindfulness.dk præsenteres du for dybegående guides med nøje udvalgte emner indenfor Yoga og Mindfulness.

Vi vil være dit fortrukne sted, når du vil have spændende viden om yoga og mindfulness. Vores mål er at skabe overblik over de yoga- og mindfulnessprodukter, som er tilgængelige for dig i online shops.

Vi finder information om relevante produkter, og samler disse i overskuelige guides. Vi vil gerne bidrage til, at du opdager, hvilke mange muligheder, der findes. Det gør vi med henblik på, at du kan bruge dem i din yoga- og mindfulnesspraksis.

Bag siden finder du et passioneret team med stor interesse for yoga og mindfulness. Vi har erfaring fra Asien, herunder de helt store steder som Bali, Indien og Thailand.

Vi tager udgangspunkt i informationer og produkter, som vi selv synes er brugbare og interessante. Vi håber, at dig med interesse for mindfulness og yoga, vil finde siden relevant for din praksis.

Oplev de mange muligheder for at booste din yogapraksis, når du læser vores guides om udstyr og tøj på yoga siden. Gå også på opdagelse i en verden af mindfulness med alt, hvad det indebærer af spændende viden og produkter.

Hvis du har spørgsmål, kan du benytte kontaktformularen på kontakt siden.

På yogaogmindfulness.dk kan du finde reklamelinks til vores samarbejdspartnere. Vælger du at købe produkter hos en af vores samarbejdspartnere, efter du har klikket på et reklamelink på siden, kan vi i nogle tilfælde modtage en lille kommision af beløbet. Det koster ikke dig noget ekstra. Det er tilgenæld med til at holde siden igang.