billig yogamåtte yogastillinger begynder yogamåtter kom i gang med yoga yogatræning budgetvenlig yoga

Billig yogamåtte: Guide til populære og budgetvenlige yogamåtter

Kickstart din yogatræning med en billig yogamåtte og lær at mestre de mest basale yogastillinger. Her får du 3 bud på billige yogamåtter.

Hvis du går med drømmen om at dyrke yoga eller ønsker du blot at eje din egen yogamåtte, kan den meget nemt blive realiseret. Det behøver ikke at være en stor post i budgettet, hvis du vil på yogaeventyr.

Du finder mange lækre yogamåtter til fordelagtige priser. Kvalitet og pris hænger dog ofte sammen, men den billige yogamåtte er netop, som det indikerer, et budgetvenligt valg. Det er meget attraktivt for dig, som skal igang med yoga. 

Du kan med fordel vælge en billig yogamåtte. Så kan du koncentrere dig om at dyrke yoga, med god samvittighed og uden at slagte kontoen.

Den billige yogamåtte

5/5
 • Rengøres let
 • Budgetvenlig
 • Vælg imellem 2 farver
 • God pris
 • Anti-bakteriel beskyttelse

Hvorfor vælge en billig yogamåtte?

Fordelen ved en budgetvenlig eller billig yogamåtte, er, at du til en fornuftig pris, kan komme til at eje din helt egen yogamåtte.

Det behøver ikke været dyrt, når du skal have en yogamåtte. Du kan investere i det meget lækre udstyr på et senere tidspunkt. En billig yogamåtte er til dig, der gerne vil i gang med yoga nu, og til dig, der går efter en god yogamåtte til en stærk pris.

Når du står på din nye yogamåtte, så sker der noget. Det er en sejr og et skulderklap til dig selv om, at du gjorde det! 

Du præsenteres for tre prisstærke yogamåtter, som du kan bruge, når du øver de mest basale yogastillinger. Det kan enten være ved hjemmetræning eller i et yogacenter.

ved en billig yogamåtte

Fordel: Mange yogacentre tilbyder yogamåtter, som man kan benytte sig af under træningen. Vil du være helt sikker på, at yogamåttens overflade er ren og hygiejnisk, bør du medbringe din egen måtte (gerne en billig model). Så er der i hvert fald ikke andres sved på end dit eget. Du kan eventuelt lægge din nye yogamåtte oven på centerets måtte, så får du et solidt og tykt underlag at træne på. 

Billige yogamåtter

5/5
 • Måten er fri for skadelige stoffer
 • Vælg imellem 3 farver
 • Skridsikker
 • 185 x 60 x 0.5 cm
 • God pris

Mere om Yogamåtte Eko Tek

Måtten, EKO TEK, er prisvenlig og i god kvalitet. Bemærk, at yogamåtten er fri for skadelige og ikke mindst allergifremkaldende stoffer. Er det egenskaber, du vægter højt, er måtten for dig.

Den har fået mange gode anmeldelser. Den skulle eftersigende være behagelig og have en god tykkelse. Betyder stil og farve noget for dig, har du måske fundet din nye, billige yogamåtte. Du kan vælge imellem tre farver.

5/5
 • Anti-bakteriel beskyttelse
 • Nem at rengøre
 • 180 x 60 x 0,5 cm
 • Findes i 2 farver
 • Budgetvenlig måtte

Mere om Yogamåtte PGM

Prisstærk yogamåtte! Her er tale om en af de absolut billigste yogamåtter.  Foruden den gode pris, er anmeldelserne også overvejende gode. 

Rengøring af måtten skulle eftersignende være en let leg – den er endda beskyttet med et anti-bakteriel materiale. Når du har øvet dig på yoga stillingerne indendørs, så tager du den bare med ud. Den kan den også klare!

5/5
 • Fremstillet miljøvenligt
 • Letvægtsmåtte
 • 0,5 x 61 x 183 cm
 • Blød måtte med flot mønster
 • Skridsikker og slidstærk

Mere om Måtte Lotus pro ii Tpe

Yogamåtten, der kendetegnes ved at være dejlig blød. Perfekt til de mindfulde yogatimer med afspænding og ro, hvor du ligger meget ned. Den er stridsikker i våd og tør tilstand, endda på begge sider.

Det er yogamåtten, der kan prale af mange anmeldelser, hvor af de fleste er meget positive. Det er værd at nævne, at måtten er fri for skadelige stoffer, og fremstillet med omtanke for miljøet. Yogamåtten afskiller sig fra de andre i artiklen, da den kommer med et flot mønster. Altså er den til dig, som vil have lidt mere.

Yogastillinger for begyndere

Hvis du har hørt om Sri Dharma Mittra vil du vide, at han har præsteret at lave 1350 forskellige yogastillinger (asanas). Det er jo nærmest en umenneskelig præstation.

Mere almindeligt siges det, at der findes 84 basis yoga stillinger, hvoraf 32 er tilgængelige for os “almindelige” mennesker. Du kan læse mere om Sri Dharma Mittra her.

En af de mest basale yoga stillinger, du kan eksperimentere med, er “hunden”. På engelsk går den under navnet Downward Facing Dog, og på sanskrit adho mukha shvanasana.

Umildbart kan “hunden” virke som en simpel øvelse, men hav tålmodighed med denne yogastilling. Selv efter år med yogatræning og mange hundestilliger, vil du stadigvæk opleve, at din yogalærer lige prikker til benet eller skubber lænden lidt længere tilbage.

Som altid, nyd at yoga er en proces, og gør stillingen til din egen. Har du en billig yogamåtte, kan du jo meget passende øve dig hjemme, inden du går i det lokale yogacenter. 

Alternativt kan du forsøge dig med en siddende yogastilling som baddha konasana. Den giver et herligt stræk til dine inderlår. Vil du skabe mere komfort i stillingen, kan du læse guiden om meditationspuder. En meditationspude kan hjælpe og støtte, når du øver siddende yoga stillinger.

360 graders video af hundestrækket

Hvilken vælger du?

Som du kan læse i guiden, behøver det ikke at være dyrt at begynde på  yoga. Med en billig yogamåtte under fødderne, en glad pengepung, og en portion tålmodighed, vil du snart mestre din første yogastilling. 

Vælg imellem:

 • En dejlig blød måtte til de rolige yogatimer og de liggende yoga stillinger, er Lotus Pro II TPE en mulighed.
 • God kvalitet til en budgetvenlig pris, så er det Yogamåtte Eko Tek.
 • Er hygiejne vigtigt for dig, kommer PGM måtten med et anti-bakteriel beskyttelse.
Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter
Del på linkedin